伊莉討論區

標題: 泫雅:鍾意男仔矮過1.73米 李鍾碩明顯唔得 [打印本頁]

作者: rousseau73    時間: 2016-9-3 04:12 PM     標題: 泫雅:鍾意男仔矮過1.73米 李鍾碩明顯唔得

韓國「馬舞女」泫雅單飛後非常落力,本月25日更會出席當日下晝3時於銅鑼灣皇室堡舉行嘅簽唱會,泫雅更會連同舞蹈員大跳火辣熱舞,以超性感魅力宣傳其單飛後首張專輯。泫雅早前為新碟而勁減磅,不過上圍依然豐滿,而佢於新歌MV中跟型男模特兒熱吻,性感火辣程度爆燈,未知屆時泫雅會唔會於香港重現火辣場面?

而泫雅於圈中一向獲唔少男星向其示好,包括韓劇《W》男星李鍾碩及男團INFINITE嘅聖圭,都曾表示泫雅係佢哋嘅理想型,聖圭更公然表示如果跟泫雅拍拖,佢會瞞住粉絲。至於泫雅,佢就曾表示鍾意身高1.73米以下嘅男生,咁身高1.86米嘅李鍾碩明顯唔符合條件。

心得:泫雅之言未必可盡信,小心要相反閱讀才算真相。

[attach]115689990[/attach][attach]115689991[/attach][attach]115689992[/attach][attach]115689993[/attach][attach]115689994[/attach][attach]115689995[/attach][attach]115689996[/attach][attach]115689997[/attach][attach]115689998[/attach][attach]115689999[/attach]

作者: allen90024    時間: 2016-9-4 12:11 AM

作者: alan3336    時間: 2016-9-4 10:53 AM

作者: a22058126    時間: 2016-9-5 08:01 PM

身材真是好啊真是性感阿
作者: jt7474    時間: 2016-9-6 06:07 AM

作者: evo98547    時間: 2016-9-6 10:35 AM

作者: toko1279    時間: 2016-9-6 09:08 PM

誰敢搶我的小野馬~女神 愛妳唷

歡迎光臨 伊莉討論區 (http://www55.eyny.com/) Powered by Discuz!